Advertisement

Rádiófrekvenciás arcfiatalítás és ránceltűntetés, anti-ageing facelifting azonnal

Rádiófrekvenciás arcfiatalítás és ránceltűntetés, anti-ageing facelifting azonnal A rádiófrekvenciás kozmetikai eljárás azonnal eltűnteti a ráncok egy részét, feszesíti a bőrt, és elégeti a zsírt. A kés nélküli plasztikai sebészet hatását mutatom be ebben a videóban a saját arcomon.
Facebook:

Sziasztok!

Békés Zsuzsi vagyok, 43 éves kozmetikus, és most meg fogom csinálni életem első arckezelését a saját arcomon. Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon egyetlen arckezelés az milyen eredményt fog hozni. Ehhez a kezeléshez két rádiófrekvenciás fejet is fogok használni, és nem az a célom ezzel a videóval, hogy azt mutassam meg nektek, hogy otthon hogyan lehet egy ilyen kezelést elvégezni, hanem az hogy megnézzük azt, hogy egy profeszionális gép milyen eredményt hoz az első alkalommal, az én arcomon.

Ez egy kettős hatású kezelés mely a bőrünkben található zsírréteget elvékonyítja, a feszességért felelős kollagénrostokat pedig megújítja. Nem az azonnali hatáson van a hangsúly, hanem hogy a kúraszerű alkalmazás feszesíti igazán az elöregedett, megereszkedett bőrt. Kiemelkedő eredményeket érhetünk el azokon a területeken amiken nem segít se a fogyókúra, se az edzés. Ott ezzel a technológiával helyi, lokális zsírégetést végezhetünk. A kezelés kb 60 celsius fokos hőt termel a bőr mélyebb rétegében. Hatására a zsírsejtek elernyednek és eleresztik a bennük tárolt zsírt, mely a nyirokrendszeren kersztül távozik a szervezetből. Ezzel egy időben az elöregedett ernyedt kollagén rostok először összezsugorodnak és megkeményednek, és ez azonnali feszesedést eredményez. A szervezet a stimuláció hatására a régi helyett friss, feszes kollagénrostokat termel, és körülbelül három hét után már ezek az új alkotó elemek feszesítik bőrünket. Egy ilyen terápia esetén tehát néhny hónap alatt ebből a tokából ez varázsolható, minden további nálkül. Erre semi más nem képes cask a szike. Ezért is hívják ezt az eljárást kés nélküli plasztikának. Nemsokára találkozunk és akkor kiderül, hogy milyen eredményt hozott a kezelés.

Hát nagyon jó! Egyszerűen fantasztikus. Olyan az érzés, hogy az egész bőröm feszesebb, tömörebb, üdébb, ööö nem tudom hogy mennyire adja vissza a video, mert a képeken nem igazán láttam, de a tükörben… A tükörben ott ott nagyon tetszett, hogy ezt a ráncot is, halványabbnak láttam, illetve hogy az egész áll vonala, az arc, minthogyha egy kicsit feszesebb, lenne, úgyhogy én nagyon örülök. Mint láthatjátok, nekem nagyon nagyon nagy örömöt okozott ez a kezelés, bár az igazi eredményeket öt hét után lehet majd látni. Annyira fel lelkesedtem, a kezelés után, hogy el is határoztam, készítek egy újabb videót, amelyben megmutatom, hogy mennyit fiatalodik az arcom egy teljes kúra után. Ha látni akarjátok ezt a videót is, mindenképpen iratkozzatok fel a youtube csatornámra. Ha pedig további kozmetikai kérdések is érdekelnek benneteket, kövessetek a Békés Zsuzsi Kozmetika Facebook oldalamon. Sose legyetek lemondóak, beletörődőek. Mindig van előre, mindig van megújulás. Kezdjetek diétába, sportoljatok, vegyetek magatoknak szép ruhákat! És álljatok neki megvalósítani az álmaitokat! Ne feledjétek, a szépségetek nem más mint annak a megnyilvánulása, hogy mennyire törődtök önmagatokkal. Testetekkel, lelketekkel. Én mindenkiben hiszek, aki hisz egy kicsit önmagában, mert aki hisz az tenni is fog. Ha ti is szeretnétek megújulni, és megfiatalítani az arcotokat, keressetek fel a szalonomban. Ha siettek az időpontfoglalással, remélem találunk szabad időpontot. Köszi a figyelmet! Sziasztok!

Szépségápolás,Egészség,Önbizalom,Motiváció Bulvár,alakformálás,arcfiatalítás,Anti-ageing fogyás,fogyókúra,testszobrászat,Rádiófrekvencia,Kavitáció,Lipolézer,Hifu,testtekercselés mezoterápia,sminkelés elektropoláció,Frakcionált rádiófrekvencia,Facelifting,

Post a Comment

0 Comments